locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Baštenski horoskop

Objavljeno: 2023-03-29 10:21:04
Kategorija: Blog

Za sve zaljubljenike u bašetenski nameštaj napravili smo specijalni prolećni horoskop kao predlog za opremanja kutka na otvorenom za svaki znak zodijaka.

 

 

OVAN

Energičan i ambiciozan ovan prednost daje udobnim komadima nameštaja kao što je Cozy II ljuljaška na kojoj će provoditi veći deo dana. Ljubitelji slobode će uživati ljuljajući se sa povetarcem u kosi.

 

 

BIK

Bikovi važe za stabilan znak, pun sigurnosti. Poznati kao veliki hedonisti, bikovi će se uvek opredeliti za kvalitetan i udoban nameštaj neutralnih tonova. Maldivi baštenski nameštaj je savršen izbor za sate opustanja i uživanja u omiljenoj knjizi na svežem vazduhu.

 

 

BLIZANCI

Znak koji je prepoznatljivi po tome da voli promene i ima sposobnost da se prilagodi svakoj situaciji. Komunikativnim blizancima koji obožavaju druženje je preko potreban Elba sto oko kojeg će okupiti svoje prijatelje i uzivati uz kvalitetnu priču, hranu i čašu vina.

 

 

RAK

Brižni i nežni rakovi najviše vole da uživaju u udobnosti svog doma i dvorišta. Rakovi su najemotivniji horoskopski znak. Uz njihov karakter najviše ide Bolero stolica, za opustajuća sunčanja i odmaranja uz romantičnu i laganu muziku.

 

 

LAV

Velikodušan i ponosan lav će prednost dati kvalitetnom i luksuznom nameštaju. Neke od karakteristika ovog znaka su šarmantnost, upornost ali i tvrdoglavost. Maikoor II baštenski set je pravi izbor za njih, uz koju će lav uvek biti u centru pažnje.

 

 

DEVICA

Devica je znak koji obožava da sve bude usklađeno i puno detalja. Kod devica sve ima svoje mesto i mora da bude na mestu. Fabienne baštenski set je savršen izbor za njih. Poznati su i kao marljivi i puni razumevanja, pa će svoje prijatelje moći da saslušaju i posavetuju u udobnosti baštenskog seta.

 

 

VAGA

Znak koji voli lepe predmete i estetiku je svakako vaga. Važe za najprivlačniji i šarmantan horoskopski znak. Poznati su kao taktični i skloni balansu. Uz Toledo trosed će rešiti svaki problem i dilemu i ulepšati svoju baštu novim komadom nameštaja.

 

 

ŠKORPIJA

Škorpija je znak koji na prvom mestu ceni privatnost. Poznati su kao saosećajni i intuitivni ali i pomalo posesivni. Za njihovu privatnost je idealna Maikoor II fotelja, za opustanje i odmor. Smatraju se jednim od najstrastvenijih znakova.

 

 

STRELAC

Druželjubiv i velikodušan znak koji je stalno u pokretu jer ga ne drži mesto. Vole dobru zabavu i  provod. Po prirodi su iskreni, pristojni i odvažni. Toledo relax fotelja je idealna za predah između dva putovanja za strelca sa posebnom vizijom života.

 

 

JARAC

Ambiciozan i uporan je drugo ime za pripadnike ovog znaka. Samodisciplinovani i usredsređeni na svoje želje i ciljeve. Praktičnost i lako održavanje  im je jako bitno, pa je Faro baštenski set savršen izbor za njihov dom.

 

 

VODOLIJA

Vodolija je vrlo odan horoskopski znak koji uvek radi suprotno od svih ostalih. Uvek dobro promisle pre nego što nešto kažu ili urade. Vole nameštaj manjeg gabarita. Po prirodi su jako ljubazni pa uz njihov karakter je najbolja Cocoon II baštenska ljuljaška.

 

 

RIBE

Sanjalice sa velikom maštom, nežne i nesebične. Ribe su najkreatiniji horoskopski znak. Vrlo su intuitivne i osećaj ih nikada ne vara. Baštenski metalni set Flower je idealan izbor za nežne i romantične ribe.

Za više informacija posetite naš sajt www.emmezeta.rs i pretplatite se na naš newsletter. 

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!