locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Vesti

Podržimo zajedno borbu za zdravlje muškaraca!

Mesec novembar posvećen je muškarcima, mentalnom zdravlju i borbi protiv raka prostate, raka testisa i samoubistva. Različitim aktivnostima tokom ovog meseca nastoji se podstaći i povećati svest muške populacije o učestalosti i težini ovih bolesti, naglasiti važnost prevencije i mogućnost ranog otkrivanja.

Objavljeno: 2023-11-03

Podržimo zajedno borbu protiv raka dojke!

Ružičasti mesec oktobar posvećen je borbi protiv raka dojke! Neka vas oktobar mesec podseti da vodite računa o sebi! Da se ​​svi setimo važnosti prevencije!

Objavljeno: 2023-10-11

Novo radno vreme centra u Čačku

 

Obaveštavamo vas da je došlo do izmene radnog vremena Emmezeta centra u Čačku.

Objavljeno: 2023-10-03

Akcijska cena dostave

Akcijska cena dostave za područje grada Beograda!

Posebna cena dostave iznosi 1.999 din. za sve pošiljke preko 75kg kupovine u webshopu.

Objavljeno: 2023-09-25

Imamo dobitnika Instagram Giveaway: Porodična zabava

Instagrma Giveaway: Porodična zabava uspešno se završio 21.5.2023. Imali smo jako lep odaziv i pregršt zanimljivih komentara. Teško je bilo odlučiti se za pobednički komentar.

Objavljeno: 2023-05-25

Instagram Giveaway: Porodična zabava

Emmezeta i Ariete imaju najzanimljiviji Instagram Giveaway u maju. Uključi se i ti i reci nam kako se ti i tvoja porodica zabavljate. Koje su vam omiljene porodične aktivnsti i kako vreme provodite zajedno?

Objavljeno: 2023-05-15

Majska web only akcija do -30%!

Dok uživaš u odmoru na prvomajske praznike, zaviri u Emmezeta ponudu popusta do -30% za opremanje tvog doma! Iskoristi predah za 1. i 2. maj i upotpuni dom nameštajem, dekoracijom, posuđem, proizvodima uradi sma i slobodno vreme. Sve je na popustu!

Objavljeno: 2023-05-01

Uskršnja akcija web only do -15%!

Srećan Uskrs! Hristos vaskrse!

Uskršnji praznici su u znaku porodičnog okupljanja, gde svi uživamo u bogatoj trpezi i slavimo naš dom i kvalitetno provodimo vreme zajedno. Upravo zato Emmezeta ima specijalnu akciju za praznike na sav asortiman!

Objavljeno: 2023-04-16

Imamo dobitnika Instagram Giveaway: Emmezeta bašta

Instagrma Giveaway: Emmezeta bašta uspešno se završio 6.4.2023. Predhodnih dana uživali smo u prvoaprilskim šalama i dogodovštinama koje ste nam pisali. Lepo je kada mesec krene pozitivno i inspiriše nas na osmeh, koji želimo da traje tokom cele godine.

Objavljeno: 2023-04-11

Instagram Giveaway: Emmezeta bašta

Baci najbolju foru, zaljuljaj se u komforu!

Proleće je stiglo, Dan šale kuca na vrata...

Zato je pravo vreme za jedan Instagram giveaway da opremiš svoj prostor pod vedrim nebom. Emmezeta ponuda baštenskog nameštaja je velika, a baštenske ljuljaške predstavljaju pravu malu zabavu, dobrog dizajna, odlične su i za enterijer i eksterijer.

Objavljeno: 2023-03-31

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!