locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Kontakt B2B

O nama

Do 2011. godine Emmezeta je bila u vlasništvu francuske korporacije PPR, koja posluje u mnogim zemljama širom sveta, a posebno je poznata po brendovima poput GUCCI, YSL, PUMA. U sklopu PPR-a posluje i CONFORAMA, drugi najveći maloprodajni lanac prodavnica nameštaja i artikala za uređenje doma na svetu, čiji deo je bila i Emmezeta do 2021 godine. Potom vlasništvo preuzima Merkury Market, poljski maloprodajni lanac „uradi sam“ prodavnica.  Ovaj korak je izuzetan podsticaj za našu kompaniju, kako za zaposlene, tako i za kupce, budući da kao grupacija imamo velike ambicije na području specijalizovane distribucije proizvoda za opremanje kuće i doma na tržištu Evrope.

Zahvaljujući pripajanju Emmezeta će nastaviti da ostvaruje ciljeve svojih korporativnih projekata, ubrzaće sopstveni razvoj i postaviće se kao evropski lider na području opremanja kuće i doma.

Inspiracija za dom po pristupačnim cenama

Emmezeta je specifičan maloprodajni lanac prodavnica na svetu poznat kao "Discount Department Store". Revolucionarna i konkurentna formula Emmezeta poslovanja sastoji se iz velike i atraktivne ponude uz izuzetne pogodnosti kupovine.

Glavna odlika Emmezete je širina asortimana: od nameštaja, dekoracije i predmeta za uređenje doma, do elektronike i bele tehnike.

Pored bogate ponude, Emmezetu odlikuje i odlična kombinacija modernog dizajna uz kvalitet po pristupačnim cenama.

 

Celokupni asortiman koji možete da pronađete u ponudi Emmezete prolazi stroga testiranja kvaliteta. Kvalitet i bezbednost proizvoda čine osnovu na kojoj gradimo dugoročan odnos sa kupcima. Emmezeta se, kao i matični koncern, posebno zalaže za etičko poslovanje, koji između ostalog propisuje i standarde nabavke robe, u smislu isključenosti dečijeg rada i sličnih devijantnih pojava, koje se nalaze u nekim zemljama, kao osnova proizvodnje bazirane na niskoj ceni rada.

Zaposleni

Posebno se ponosimo činjenicom da, iako delujemo u sklopu međunarodne korporacije, Emmezetu u Srbiji vode i razvijaju domaći kadrovi. Osim razvoja menadžmenta kontinuirano radimo na usavršavanju zaposlenih na svim funkcijama i nivoima poslovanja, jer smo svesni da je ljudski potencijal u današnjim uslovima konkurentnosti ključni faktor uspeha. Sa ciljem pružanja visokog kvaliteta usluge tokom 2016. oformljen je i novi i do tada nepostojeći sektor u našoj strukturi: Pozivni centar, koji kako znanjem zaposlenih, tako i savremenom tehničkom opremljenošću kupcima pružaju sve potrebne informacije u izuzetno kratkom roku. U pogledu odnosa prema klijentu naš osnovni koncept poslovanja je jednostavan i glasi "Kupac je uvek u pravu". Posebno se trudimo da se svi naši zaposleni, bez obzira na funkcije koje izvršavaju, svakodnevno vode pomenutom filozofijom odnosa i komunikacije prema kupcu, da to bude više od korporativne strategije, način života i rada.

 

Šta je Emmezeta?

Emmezeta je trgovački lanac sa prodajnim centrima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Čačku, sa webshopom koji dostavlja na području cele Srbije bez Kosova i Metohije.

Podaci o firmi

Naziv: Emmezeta Srbija d.o.o.
Mesto: Beograd
Opština: Novi Beograd
Ulica i broj: Partizanske avijacije 2a

Šifra delatnosti: 4759
Matični broj: 20276444
Poreski identifikacioni broj (PIB): 104961304
Registracija: APR Beograd; Br.reg. BD 23020/2007

Osnovni kapital uplaćen u celosti: 1.210.035.545,00 RSD
Naziv banke: UniCredit Banka Srbije
Dinarski račun: 170-30004483000-11

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!