locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

O nama

O nama

Emmezeta oprema vaše domove kvalitetnim i povoljnim nameštajem, tehnikom i dekoracijom. Da bi upotpunili ponudu uveli smo brojne novitete u asortiman. Od sada u Emmezeti mogu da se kupe i proizvode za završnu obradu i uređenje enterijera poput pločica, parketa, zidnih panela, unutrašnjih i spoljnih vrata, sanitarija, ograda i kapija, dakle, baš sve što Vam treba za vašu kuću, stan, apartman ili kancelariju na jednom mestu.

 

Inspiracija za dom po pristupačnim cenama
Revolucionarna i konkurentna formula Emmezeta poslovanja sastoji se iz velike i atraktivne ponude uz izuzetne pogodnosti kupovine. Širina asortimana omogućiće vam da odaberete nameštaj, dekoraciju, multimediju, belu tehniku, male kućne aparate, posuđe ili nešto od noviteta, za dopunu i uređenje enterijera i eksterijera. Emmezeta je tu da opremi vaš dom od poda do krova i da vam omogući stilski zaokruženu celinu, idealnu kombinaciju modernog dizajna uz kvalitet po povoljnim i pristupačnim cenama.

 

Kvalitet
Celokupni asortiman koji možete da pronađete u ponudi Emmezete prolazi stroga testiranja kvaliteta. Kvalitet i bezbednost proizvoda čine osnovu na kojoj gradimo dugoročan odnos sa kupcima. Emmezeta se, kao i matični koncern, posebno zalaže za etičko poslovanje, koji između ostalog propisuje i standarde nabavke robe, u smislu isključenosti dečijeg rada i sličnih devijantnih pojava, koje se nalaze u nekim zemljama, kao osnova proizvodnje bazirane na niskoj ceni rada.

 

Gde se nalazimo?
Emmezeta je maloprodajni lanac prisutan u Srbiji u sledećim gradovima – Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak. Za sve kupce koji žele da opreme svoj dom u Emmezeti, a udaljeni su od naših prodajnih centara, tu je mogućnost kupovine putem webshopa. Online prodajom nameštaja, tehnike i opreme za dom naša web trgovina osvojila je hiljade i hiljade kupaca. Koriste ga kupci svih uzrasta, jer je prilagođen i početnicima i iskusnim online korisnicima. Svi koji cene svoje dragoceno vreme i udobnost kupovine iz fotelje ili su fizički udaljeni od prodajnih centara, uz mogućnost dostave na kućnu adresu mogu da opreme svoj dom. Osigurali smo i opciju preuzimanja porudžbina u prodajnim centrima i to potpuno besplatno. Emmezeta webshop je sertifikovan od strane E-Trustmark grupe, koja predstavlja nacionalnu oznaku poverenja elektronske trgovine i usklađensot sa važećim zakonima kao i standardima Evropske unije.

 

Program lojalnosti
Vernost kupaca, kako u prodajnim centrima tako i u webshopu nagrađujemo članstvom u Emmezeta klubu. To je program lojalnosti koji uz kontinuirane promotivne akcije omogućava članovima dodatne uštede. Osim ušteda, jedan element članstva posebno želimo sa istaknemo - rešavanje reklamacija. Niko ih ne voli, nije nam drago kada do njih dođe, ali moramo da budemo realni i reći da su one sastavni deo našeg prodajnog poslovanja. Bilo da se radi o pogrešnoj kupovini, proizvodu koji nije ispunio očekivanja ili o materijalnom nedostatku, članstvo u klubu olakšati će i ubrzati njihovo rešavanje.


Prodavnica za opremanje doma velikih mogućnosti!
Emmezeta se dugi niz godina bavi prodajom proizvoda za opremanje enterijera nameštajem, kućnim aparatima i proizvodima za dom, sarađujući u ovom području sa najpoznatijim i najpouzdanijim proizvođačima iz Srbije i i inostranstva. Ispunjavajući sve veća očekivanja kupaca, svake godine proširujemo asortiman najzanimljivijim novitetima u svetu nameštaja, tehnike dizajna i stila. , a kao novitet ističemo proizvode za unutrašnju doradu zidova i podova.
Asortiman je grupisan u četiri glavne kategorije:
• Nameštaj
• Multimedija, TV, informatika
• Bela tehnika, mali kućni aparati, klimatizacija
• Uređenje doma, dekoracija, posuđe i sve za kuvanje
• Uradi sam, unutrašnja dorada i oprema 
Ovako pripremljena ponuda proizvoda usmerena je na individualne kupce, ali i na pravne subjekte, koji žele na jednom mestu da ostvare kupovinu na sve potrebne materijale, nameštaj, kućne aparate i ostale elemente opreme za uređenje enterijera. Emmezeta je prodavnica za svakoga ko želi moderni, otmeni i povoljni životni ili radni prostor.

 

Moderan nameštaj za svaku prostoriju
Emmezeta je prodajni centar koja omogućava celokupno opremanje doma, stana, apartmana i kancelarije. Prilikom pripreme ponude proizvoda posebnu pažnju posvećujemo detaljima, koji određuju kvalitet i jedinstvenost asortimana. Nameštaj, ukrasi i dodaci omogućavaju dosledno i elegantno uređenje svake sobe ili prostorije. Konstantna saradnja sa renomiranim proizvođačima nameštaja čini asortiman zaista impresivnim. Nudimo vam:
• Nameštaj za kuhinju i trpezarije
• Nameštaj za dnevni boravak
• Kupatilski nameštaj
• Nameštaj za spavaću i dečiju sobu, dušeke i podnice
• Kancelarijski nameštaj
• Nameštaj za hodnik i predsoblja
• Baštenski nameštaj
Nameštaj nabavljamo širom sveta od proizvođača kvalitetnih robnih marki, a pritom osiguravamo nabavku najnovijih kolekcija, hitova u uređenju enterijera i najpopularnijih modela u raznim stilovima, dezenima i bojama.

 

Udobno opuštanje u bašti
Za ljubitelje hedonizma na otvorenom i vrtlare koji vole opuštanje u bašti, Emmezeta nudi sve za vašu baštu. U sklopu asortimana novitet je baštenska oprema i pribor najvišeg kvaliteta. Na jednom mestu možete da pronađete sjenice i baštenske kućice, bazene i oprema za bazene, koji olakšavaju održavanje rezervoara čistim, odnosno pumpe za bazene i sveobuhvatne hemikalije, kao i tramboline, viseće mreže, roštilje, baštenske stolice, ležaljke, ljuljaške i ekstremno udobne garniture baštenskog nameštaja. Moći ćete da upotpunite i vaš set baštenskih alata koji će vam olakšati rad u bašti. Kompanija se godinama fokusira na sveobuhvatnu i profesionalnu uslugu, zbog čega je ponuda baštenskog pribora dopunjena veštačkim biljkama, teglama i saksijama po meri svakog balkona, terase, bašte ili parcele.

 

Kućni aparati tehnike i najmodernija tehnologija za vaš dom!
Identična ideologija nabavke važi i kada su u pitanju proizvodi iz segmenta multimedije – televizori, informatika, audio-video i dodaci. Emmezeta nabavlja atestirane proizvode renomiranim svetskih brendova, koji godinama potvrđuju svoj kvalitet.
Veliki kućni aparati poput frižidera, zamrzivača, veš mašina, sudomašina ili ugradne tehnike uvek imaju ugrađene najnovije inovacije i tehnička dostignuća kao sastavne funkcije. No osim vrhunskih i poznatih svetskih brendova praćenjem tržištne ponude uvodimo i nove dobavljače, nove brendove ukoliko u ponudi imaju vrhunski nivo tehnoloških inovacija uz garantovani kvalitet.

Dekoracije i posuđe
Slike, vaze, zidni satovi i ogledala samo su manji deo asortimana koji će malom investicijom transformirati Vaš dom. Za Vaše udobne snove tu je kućni tekstil, pa vrhunsko atestirano posuđe i pribor za jelo za sve majstore kulinarskih veština.


NOVO u Emmezeti!
Svet pločica i podova
Emmezeta vam sada nudi pristup najbogatijoj ponudi podnih i zidnih pločica. Širok izbor dezena, boja i veličina pločica, direktno od najboljih španskih i italijanskih proizvođača, uključujući i nemačke, poljske i proizvođače iz ostalih zemalja koji će zadovoljiti i najzahtevnije kupce.

Keramičke pločice, porcelan, glazura, terakota, klinker i mozaici sveobuhvatan su skup proizvoda, pomno odabranih i sastavljenih na način da zadovolje zahteve i potrebe najrazličitijih enterijera i površina.

Novost u asortimanu je i ogromna zbirka zidnih i podnih panela, potom podnih dasaka po meri kuća, stanova, kancelarija, apartmana i drugih korisnih površina, čiji vlasnici cene udobnost i elegantan izgled. Bogata paleta boja omogućava vam da savršeno uskladite vaš pod ili zid sa stilom i rasporedom nameštaja u enterijeru. Također nudimo najkvalitetnije vinilne ploče, laminat, drvene podove i parkete kao zaokruženu celinu opremanja enterijera.

 

Zaposleni, organizacija i vlasnička struktura
Emmezeta je deo međunarodne korporacije Merkury Market, ponosni smo na činjenicu da Emmezetu u Srbiji vode i razvijaju domaći kadrova. Osim razvoja menadžmenta kontinuirano radimo na usavršavanju zaposlenih na svim funkcijama i nivoima poslovanja, jer smo svesni da je ljudski potencijal u današnjim uslovima konkurentnosti ključni faktor uspeha. Sa ciljem pružanja visokog kvaliteta usluge tokom 2016. oformljen je i novi i do tada nepostojeći sektor u našoj strukturi: pozivni centar, koji kako znanjem zaposlenih, tako i savremenom tehničkom opremljenošću kupcima pružaju sve potrebne informacije u izuzetno kratkom roku. U pogledu odnosa prema klijentu naš osnovni koncept poslovanja je jednostavan i glasi "Kupac je uvek u pravu". Posebno se trudimo da se svi naši zaposleni, bez obzira na funkcije koje izvršavaju, svakodnevno vode pomenutom filozofijom odnosa i komunikacije prema kupcu, da to bude više od korporativne strategije, način života i rada. Emmezeta je 2021. postala deo Merkury Market grupe - dinamične maloprodajne mreže koja posluje na tržištima Poljske, Slovačke, Češke i Hrvatske.

Merkury Market je poljski maloprodajni lanac „uradi sam“ prodavnica. Zahvaljujući ovom spajanju Emmezeta je dodatno osnažena i time će nastaviti ostvarivati ciljeve grupacije i realizaciju korporativnih projekata, ubrzaće sopstveni razvoj i postaviće se kao evropski lider na području opremanja kuće i doma.

 

Posetite mrežu naših partnera i potražite prošireni asortiman proizvoda.

Merkury Market Poljska

Merkury Market Češka

Merkury Market Slovačka

Merkury Market Hungaro

Abra Poljska

Baumax CZ

 

 

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!