locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Kako da spavaća soba vašeg apartmana ostavi utisak hotelske

Objavljeno: 2024-02-28 12:09:06
Kategorija: Blog

 

Pripremili smo nekoliko blogova na temu uređivanja smeštaja kako bi se vaš gost osećao kao da je u hotelu. Posetite naš web Emmezeta.rs i na stranici Opremi smeštaj pronađite savete kako da uredite svoj smeštaj prema budžetu koji vam odgovara.

Opšte je poznato da su apartmani financijski pristupačniji od hotela. Ali, gost se i u apartmanu može osećati kao da je u hotelskom smeštaju. Donosimo nekoliko saveta o uređenju prostorija u apartmanu kojima ćete svoje goste ostaviti bez daha.

Za početak obratićemo pažnju na glavnu prostoriju svakog apartmana, onu u kojoj gosti provode najviše vremena tokom boravka – spavaću sobu.

Spavaća je soba prostorija u kojoj se opuštamo nakon dugog, napornog dana, ona u kojoj se želimo odmoriti i slatko naspavati.

 

Uređenje spavaće sobe

Spavaću sobu potrebno je opremiti funkcionalno i udobno kako bi se kombinacija nameštaja i dizajna prilagodila ostatku apartmana. Spavaća soba predstavljaće ceo apartman, to je glavna prostorija koja će ostati u sećanju vašeg gosta.

Zavirite u našu bogatu ponudu i opremite spavaću sobu lepo i povoljno tako da svoje goste oduševite lepim, ali i - što je još bitnije - udobnim dizajnom enterijera.

Prvo na šta je potrebno obratiti pažnju su, naravno, krevet i dušek.

 

 

Krevet kao glavna komponenta spavaće sobe

Krevet je ključni komad nameštaja u svakoj spavaćoj sobi i predstavlja centar prostorije. Na temelju kreveta, dekorisaćete ostatak sobe i sve je potrebno prilagoditi istom. Predlažemo da veličinu kreveta prilagodite veličini sobe, a zatim dodate ostatak nameštaja, koji će se uklopiti u enterijer i koji je zaista potreban jednom apartmanu. Koristite svetle boje kako bi prostorija izgledala čisto, prozračno i sveže. Uvođenjem reda kreiratćete vizualno veću sobu.

Naravno, lep krevet ne funkcioniše bez dobrog i kvalitetnog dušeka koji mnogi smatraju medicinskim pomagalom. Dušek je taj koji omogućuje višesatno udobno spavanje. Dušeci su dostupni u različitim stepenima tvrdoće koje nisu standardne, već se razlikuju zavisno o proizvođaču. Pomno birajte i izaberite ono što je najbolje za vaše goste. Gosti će takve stvari ceniti!

 

Saveti kako napraviti hotelsku sobu u apartmanu

Ono što će vašu sobu u smeštaju učiniti hotelskom, zasigurno su detalji. Ovo su neki od naših prijedloga.

 ∙ Posteljina morada bude bela – to je poznati hotelski standard jer gostu daje osećaj čistoće, kvaliteta, a iznajmljivaču je lakše održavati takve posteljine. 

 ∙ Na beloj posteljini obavezni su dodatni ukrasni jastuci i elegantni prekrivač. Možete se poigrati bojama i učiniti svoju sobu vizualno atraktivnijom.

 ∙ Uz krevet dodajte noćne ormariće s noćnim lampama, kako bi gosti prie spavanja mogli da uživaju u omiljenom štivu i imali mesto na koje mogu odložiti nužne stvari poput čaše vode.

Zapamtite, krevet je jedan od najvažnijih elemenata apartmana koji ostavlja utisak o smeštaju pogotovo na fotografijama i mora biti „bogat“. Ne dopustite da fotografije oduševe gosta, a realna slika bude u potpunosti drugačija. Održavajte svoje apartmane jer je to jedini način da se vaši gosti ponovno vrate. 

 

Za više inspiracija posjetite www.emmezeta.rs i pretplatite se na naš newsletter!

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!