locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Kuhinje po porudžbini

Objavljeno: 2020-06-08 11:08:33
Kategorija: Blog

Prednosti kuhinja po meri

Odabir kuhinje je najčešće najbitnija i finansijski najjača stavka pri uređenju vašeg doma. Razlog je svakako taj što želite da bude funkcionalna, da estetski ispunjava vaše kriterijume, i to što ne planirate da je menjate u narednih nekoliko godina. Zato, idemo polako, stavka po stavka.

Bilo da živite u kući, manjem ili većem stanu, želite da svaki kvadrat bude pametno iskorišćen. Sigurno ste dosta puta odustali od kupovine neke kuhinje jer smatrate da neki deo nedostaje, ili je višak, boja nije idealna i slično. Upravo zbog toga kuhinje po meri su idealno rešenje! Bezbroj mogućnosti i opcija. Svaki ugao iskorišćen, namenjeno vašim potrebama i ukusu. Na vama je da odaberete raspored, materijal, boju, veličinu fioki, pregrada, mehanizme i ručkice. Sve do najsitnijeg detalja možete da isplanirate. Tada će kuhinja postati vaše malo carstvo, gde ćete nakon napornog dana na miru ispijati kafu i sa uživanjem pripremati obroke.

Kvalitet u Emmezeti

Kuhinje po meri su odličnog kvaliteta, proizvedene u Nemačkoj. Kako bi sve bilo onako kako ste zamislili, dovoljno je da dođete u naše centre sa skicom i dimenzijama prostora, a naše stručno osoblje će vam vrlo rado biti na usluzi. Zajedno ćete doći do krajnjeg rešenja i isprojektovati kuhinju prema važim željama i potrebama. Projektovanje kuhinja po porudžbini je besplatno! Ukoliko želite da saznate više i zakažete svoj termin kliknite ovde.

Savet naših projektanata

Prilikom projektovanja kuhinja morate da budete upućeni u takozvani radni trougao. U prevodu to znači da su svakoj kuhinji potrebne sledeće tri stvari -  frižider, sudopera i šporet/ugradna ploča, kao osnovni elementi svake kuhinje. Njihovim ispravnim rasporedom određujete pravilnu upotrebu kuhinje za krajnjeg korisnika.

Pomenuta tri elementa prostorno ne smeju biti povezana jedno do drugog. Između njih mora da bude slobodna površina, odnosno pult na kome se stvari odlažu. To se osim iz praktičnog razloga radi i zbog bezbednosti, jer nije dobro vezivati struju i vodu blizu, kako ne bi došlo do nekih većih nezgoda. Kada se ta tri elementa pravilno postave, onda se prelazi u dalju razradu kuhinje po njenim elementima i stavljanju unutrašnjih korpusa na osnovu vaših potreba.

Skladnost donjih i gornjih elemenata je jako bitna u konačnom izgledu cele kuhinje, i na to posebno vode računa projektanti u Emmezeti. Ipak krajnji produkt treba da bude kuhinja, koja ne samo da funkcionalno odgovara vašim potrebama već i da estetski zadovoljava sve kriterijume.
Iz tog razloga postoji širok spektar materijala, boja, mehanizama i mnogobrojnih detalja.

Dodatne pogodnosti u Emmezeti

Ukoliko ste član Emmezeta kluba imate dodatne povoljnosti, poput mogućnosti besplatne dostave i montaže kuhinja minimalne vrednosti drvenog dela 220.000 dinara uz kupovinu tri aparate bele tehnike.

Ne zaboravite da u Emmezeti možete da pronađete sve na jednom mestu i uštedite svoje vreme! Pored kuhinja, očekuje vas nameštaj, bela tehnika, multimedija, mali kućni aparati i dekoracija.
Svojoj savršenoj kuhinji dodajte potrebne aparate i dekoraciju i uživajte u onome o čemu ste dugo maštali!

Trenutnu ponudu kuhinja po porudžbini pogledaj ovde.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!