locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Mirišljavi dušeci za bolji san

Objavljeno: 2021-08-24 08:03:53
Kategorija: Blog

Savremeni način života sa sobom donosi nedostatak vremena, veći stres, zamor i nedostatak sna. Dobar san je osnova za funkcionisanje našeg organizma, što kvalitetniji san imamo bićemo odmorniji I spremniji za nove dnevne izazove.

Stoga vam želimo predstaviti jedinstvene aromatizovane dušeke na tržištu, sa mirisom limuna i jagode.

Opšte je poznato da limun pozitivno utiče na naš ogranizam, ne samo što je bogat vitaminom C i što je odličan antioksidans, limunov miris ima relaksirajuće efekte na naš san. Studije su pokažale da linunov miris blagotvorno utiče na smanjene stresa, reguliše anksioznost i promene raspoloženja. Osvežavajući miris limuna umirujuće deluje na organizam, stoga ćete biti relaksiraniji i brže ćete utonuti u san, a udoban dušek će dodatno omogućiti da se osećate kao na oblaku.

Za one koji su romatičniji i vole sladunjave mirise koje ih podsećaju na proleće, leto i vetar u kosi, dušeci sa mirisom jagoda su pravi izbor. Nežni miris jagoda u dušeku osmišljen je da vam pomogne da se osećate opušteno, a njihov sladak miris je vrlo prijatan i dugo se zadržava. Složićete se da je odličan način da unesete neverovatan miris i svežinu jagoda u vaš život i dom.

Uz mirišljave dušeke možete podmladiti svoj um i telo, dovoljno je samo da protrljate vaš dušek pred spavanje i da odlutate u carstvo snova. Izbor mirisa prepuštamo vama, a sigurni smo da nećete pogrešiti, ono što možemo da kažemo jeste da će i nakon 5 pranja vaš dušek besprekorno mirisati. Kompletnu ponudu dušeka pogledajte ovde.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!