locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Novogodišnja čarolija počinje

Objavljeno: 2022-11-28 12:00:38
Kategorija: Blog

Novogodišnji ukrasi vas već čekaju u našim centrima i webshopu.  Kao najlepši dan u godini, doček Nove godine voli različite priče, a ove godine smo izabrali pet najlepših. Potrudili smo se da vaš dom u svakom trenutku priča drugačiju priču, a da  sve izgleda bajkovito, čarabno i magično.

 

Zvezdana prašina

Ružičasta jelka u kombinaciji sa ružičastim i belim kuglicama je hit tokom praznika! Potpuno neobično, ali zanimljivo i toplo okruženje unosi ljubav u svaki dom. Zvezdana prašina će doneti drugačiji ambijent u vaš dom, a dnevna soba neće proći nezapaženo.

 

Snežno jutro

Bela boja u kombinaciji sa prirodnim detaljima i prijatnim stajlingom govori - dobro jutro! Udoban kutak sa krznenim ćebadima, ukrasima u kombinaciji sa zlatnim detaljima. Inspiraciju pronalazimo u izlasku sunca i bezbrižnim jutrima.

 

Tradicionalni doček Nove godine

Crvena i zelena već godinama tradicionalno dominiraju ponudom novogodišnjih ukrasa. Prva stvar koja pada na pamet kada je kićenje jelke u pitanju su tradicionalne crvene i zelene kombinacije. Oni su najčešći, a za mnoge i najlepši izbor.

 

Ledeno kraljevstvo

Ledeno kraljevstvo kao deo doma može biti ulepšano sa puno belih i srebrnih ukrasa. Napravite zanimljivu igru bele idile u svom domu, koja se odlično slaže sa srebrnim detaljima na beloj podlozi. Pustite mašti na volju i zamislite da je vaš dom na Severnom polu.

 

Ponoćno plava

Zlatni, tamni, sjajni ili drugim rečima – glamurozni!

Ako volite da izađete iz klasične zone i želite nešto drugačije, onda je ovaj izbor novogodišnjih ukrasa onaj koji vam treba.


 

Za više inspiracije posetite www.emmezeta.rs i pretplatite se na naš newsletter!

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!