locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Rasprodaja baštenskog izloga

Objavljeno: 2023-09-15 10:49:17
Kategorija: Blog

Leto se polako bliži kraju, a sunčani dani i dalje traju, pa inspiraciju bude za maštarenje o sledećoj godini i uživanju na otvorenom. Sada je pravi trenutak da se iskoristi prilika za fenomenalne uštede i kupi baštenski nameštaj koji ste priželjkivali u svojoj bašti ili terasi tokom celog leta.

Različite komade baštenskog nameštaja, stilski drugačije i atraktivne, mogu da se pronađu na rasprodaji sa uštedom -45%.

Ukoliko imate manji prostor poput terasa ili balkona nećete pogrešiti ako izaberete ljuljaške od PVC ratana, drvene sklopive baštenske stolice i baštenske stolove manjih dimenzija. Osim što su praktični, ovi atraktivni komadi nameštaja učiniće da vaš kutak na otvorenom poprimi mediteranski šmek, pa će ispijanje prve jutarnje kafe biti daleko slađe.

Krupniji komadi, poput baštenskih setova i garnitura, bilo da je reč PVC ratanu, metalu ili drvenom materijalu od kojeg su napravljeni uklopiće se u svaku baštu. Ovakav tip nameštaja izuzetnog je kvaliteta jer je prilagođen svakoj vremenskoj prilici i uticajem spoljašnjih faktora. Malim detaljima i dekoracijom, poput raznovrsnog cveća, laterni, po kojim dekorativnim jastučićem napravićete prijatnu atmosferu.

Razmislite u kom stilu želite da bude vaša zona za opuštanje. Raznoliki nameštaj vas čeka na rasprodaji uz uštedu -45%, komadi koji su obeležili leto su dostupni u ograničenim količinama, jer se zalihe brzo tope.

Odaberite baštenski nameštaj koji ispunjava vaše želje, posetite prodajne Emmezeta centre u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Čačku ili za više inspiracije posetite www.emmezeta.rs

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!