locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Uređenje dečije sobe

Objavljeno: 2020-05-18 10:15:11
Kategorija: Blog

Uređenje dečije sobe – izazov ili avantura?

Uređenje dečije sobe se razlikuje se od bilo kog drugog prostora u vašem domu. Želite da bude funkcionalno, veselo, lepo ali svakako, želite da ispunite i želje vaših mališana. Njihova mašta nema granice, pa tako imaju ideje da soba bude u stilu od astronauta do izviđača.

Kreativna funkcionalnost

Ušteda prostora je uvek dobrodošla. U tome pomažu kreveti na sprat kao i oni sa prostorom za odlaganje. Novina su kreveti koji imaju dodatnu fioku koja je namenjena za dušek i tako dobijamo još jedan ležaj. Osim takvih modela, popularni su uzvišeni kreveti gde je prostor ispod predviđen za radni sto. Da kreativa ne bi zakazala, tu su kreveti u obliku šatora. Bezvremenska igra koja nikada ne izlazi iz mode. Svi smo se oduvek sakrivali, pravili razna skrovišta od pokrivača i stolica u uglu sobe. Sada je to mnogo pristupačnije za realizaciju.
Police, kutije, korpe za odlaganje – uvek fali jedna više! Kao najpraktičnije, pokazale su se plastične kutije sa točkićima, jer i najmlađima omogućava lakše prenošenje. Sve sitnije igračke na kraju dana završe u njoj i tu neredu nema mesta.

Igra i edukacija

Potrudite se da svaki kutak osmislite što zanimljivije kako bi sve bilo lakše i lepšte – od učenje do igre.
Čak i detalji mogu biti edukativnog karaktera. Tepih sa kartom sveta, slika azbuke sa životnjama, globus - što da ne? Na taj način im ni radne obaveze neće teško pasti.
Šarene tapete, nalepnice, stikeri su gotovo obavezni. Čak i ako se deca zaigraju i postanu mali umetnici šarajući po zidu, tapete se lakše zamene. Inspiraciju pronađite u detaljima. Posteljina, jastučići, zavese, stona lampa. Vrlo brzo i lako možemo da ih promenimo, a mališani dobijaju potpuno novu sobu!

Uživajte sa njima i radujte se malim stvarima!

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!