locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Uz svaki enterijer se uklapaju kao saliveni - najbolji stolovi na razvlačenje / produživi stolovi

Objavljeno: 2022-05-26 12:50:28
Kategorija: Blog

 

Trpezarija je obično srž porodičnih okupljanja – cela porodica jede za stolom, okupljamo se oko stola kada nam dođu u goste prijatelji, koji je i mesto za igru, a deca pišu domaće zadatke. Stoga je dobar sto izuzetno važan komad nameštaja. Postoji mnogo modela stolova, a stolovi na izvlačenje su veoma popularni. Njihova funkcionalnost i estetika oduševljavaju, a naši kupci rado kupuju ovu vrstu nameštaja, pa je i naša ponuda sve šira i zanimljivija.

 

Zašto je vredno investirati u sto na razvlačenje?

 

Sto na razvlačenje je izuzetno praktičan komad nameštaja. U poređenju sa tradicionalnim nesklopivim stolom, njegova funkcionalnost je daleko veća. Sto na razvlačenje ne zauzima toliko prostora, pa će stati u manji stan ili kuću. Štaviše, u situacijama kada vas posećuju gosti i prijatelji, sto na izvlačenje možete pretvoriti u mnogo veći komad nameštaja. Cela porodica i vaši prijatelji će sedeti za rasklopljenim velikim stolom tokom većih okupljanja. Odličan je izbor, pogotovo ako vam ne treba svaki dan veliki model, dok je za svečane prilike potreban veći sto.

Moderni stolovi na izvlačenje u ponudi online prodavnice Emmezeta su unikatni modeli koji se odlikuju atraktivnim, modernim dizajnom i visokim kvalitetom izrade.

Obavezno kupite stolice zajedno sa stolom. Bilo bi dobro da se materijal od koga su stolice izrađene poklapa sa materijalom stola. Zahvaljujući tome, sto i stolice će izgledati harmonično i lepo. Dobra ideja je kupovina atraktivnog stola za trpezariju i kuhinju sa pratećim stolicama – takav komplet ne samo da će se savršeno uklopiti, već će biti i nešto jeftiniji od nameštaja koji se kupuje pojedinačno.

Rangiranje na skali popularnosti nameštaja pokazuje da su među najpopularnijim modelima stolova oni u nijansi hrasta Sonoma i hrasta Artisan. Na samom vrhu je sto visokog sjaja, ali to je sto koji se uklapa samo u posebne tipove enterijera. Kada kupujete sto, prvo proverite da li odgovara stilu enterijera koji ste odabrali. U našoj prodavnici možete da pronađete najpopularniji i najzanimljiviji nameštaj, pa nemojte da oklevate ako vam zatreba zanimljiv sto - to je proizvod koji će vam se sigurno dopasti, a rešenje će biti funkcionalno i estetsko.

 

 

Koje veličine stolova i oblici panela su dostupni za modele stolova na razvlačenje?

 

Sto na razvlačenje je opcija koja vam omogućava da dobijete radnu ploču različitih veličina u jednom proizvodu. Pre kupovine obavezno proverite dimenzije stola u presavijenoj i rasklopljenoj verziji. Samo na taj način možete da budete sigurni da će nameštaj koji odaberete biti dobar za vašu dnevnu sobu ili kuhinju.

Svi mi imamo svoje preferencije u vezi sa stolom za kojim volimo da sedimo, tako da naša prodavnica nudi atraktivne stolove raznih oblika. Sto može da bude okruglog ili kvadratnog oblika, a nakon rasklapanja postaje elipsasti ili pravougaoni. Dobar sto na izvlačenje nije samo onaj koji je izdržljiv, već i onaj koji se dobro uklapa u enterijer.

U prostorijama pravilnog oblika (npr. kvadrat), okrugla varijanta će biti najbolje rešenje. Pravougaoni sklopivi sto je idealna opcija za sobe sa dužim oblikom.

Vodite računa da svaki sto ne ide u svaki prostor. Masivni okrugli sto za sofu obično se ne uklapa u moderan, geometrijski enterijer, pa je za takve slučajeve bolje izabrati nešto drugo. Dimenzije su takođe važne - preveliki ili premali će jednostavno izgledati loše u datoj prostoriji.

 

Kakve stolove na razvlačenje možete da kupite kod nas?

 

Naša prodavnica ima širok asortiman stolova na razvlačenje. Dostupne su u raznim bojama tako da je lako pronaći nešto zanimljivo za vaš enterijer. Sa velikim stolom na razvlačenje važno je okruženje u koji dolazi. Ovaj komad nameštaja treba izabrati tako da odgovara ostatku opreme i celom enterijeru.

U našoj ponudi imamo široku paletu boja i možete da odaberete sto u boji koja vam najviše odgovara.

Posebno je popularan beli kauč na razvlačenje. Ploča stola može biti izrađena u varijantama visokog sjaja ili u mat beloj boji. Beli sjaj je idealno rešenje za moderne i glamurozne enterijere, dok će beli mat sto pristajati gotovo svakom suptilnijem i elegantnijem enterijeru.

Nameštaj od MDF-a dobro funkcioniše u skoro svakom enterijeru. Dostupan je ne samo u beloj, već i u drugim zanimljivim tonovima. MDF ploče koje imitiraju boje i šare prirodnog drveta su veoma popularne. Sa takvim stolovima na razvlačenje lako je dizajnirati kako klasične tako i moderne enterijere. Sto od medijapana za trpezariju, dnevni boravak ili kuhinju, je veoma otporan na oštećenja, tako da će biti rešenje za dugi niz godina. Takvi proizvodi se takođe lako sklapaju, tako da možete sami sastaviti novokupljeni sklopivi sto i neće vam oduzeti previše vremena.

 

 

U koji enterijer se uklapa drveni sto na razvlačenje?

 

Stolovi od prirodnog drveta su takođe veoma popularni među našim kupcima. Drvo je neophodan materijal za nameštaj - njegove karakteristike kombinuju kvalitet kao što su izdržljivost, snaga i prirodna lepota. Zato drveni nameštaj uvek odiše izuzetnom lepotom i šarmom. Isto važi i za stolove na razvlačenje.

Ploča stola može da bude izrađena u varijanti visokog sjaja, zahvaljujući kojoj će se ova efektna, sjajna površina divno uklopiti u minimalistički, moderan ili izuzetno luksuzan i elegantan enterijer u glamur stilu. Bela mat ploča se preporučuje za klasične enterijere, dok će se prirodna nijansa drveta savršeno uklopiti u industrijske potkrovlje ili trpezarije u boho stilu. Dakle, postoji mnogo mogućnosti za uređenje.

Stolovi od prirodnog drveta nisu rezervisani isključivo za trpezarije - mogu se pronaći i u kuhinji ili dnevnom boravku. Unutrašnjost je dobro uređena tako da ima i drugi drveni nameštaj. Zahvaljujući tome, soba će biti stilski usklađena.

 

Kada odabrati sto sa staklenom pločom?

 

Sto na razvlačenje ne mora da bude dosadan ili tradicionalan. Ako vam se varijante sa pločastim ili drvenim nameštajem čine previše uobičajene, posegnite za nameštajem koji je kombinacija više materijala. Najbolji primer je sto na razvlačenje sa staklenom pločom. Da, postoje takvi modeli - stakleni stolovi koji se mogu sastaviti. Ovo je vizuelno zanimljivo rešenje, u kom sto diktira jedinstven enterijer.

Sto na razvlačenje sa staklenom pločom je savršen model za upotrebu na otvorenom. Staklo je veoma otporno na nepovoljne vremenske uslove, a pre porodičnog okupljanja dovoljno je da ga obrišete i nastavite da uživate u njegovoj lepoti. U salonskom prostoru utisak će pojačati stakleni sto. Dizajn takvog nameštaja uvek privlači pažnju i svakako predstavlja nešto netipično.

 

Za više inspiracije posetite www.emmezeta.rs i pretplatite se na naš newsletter!

Ako želite da kupite proizvode koje ne nalazite u asortimanu web prodavnice Emmezeta, kontaktirajte nas putem e-pošte i mi ćemo odgovoriti na vaše pitanje.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!