locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Kuvanje

Filtrirajte rezultate

                                                                                                         Lonci

 

Priprema i kuhanje jela nije laka stvar - ono što je za to važno nije samo talent i volja, već i kuhinjska oprema. Odgovarajuće posuđe i lonci značajno će pomoći u kuhanju. Naša online trgovina Emmezeta to savršeno dobro zna i zato u ponudi imamo širok izbor lonaca s kojima će kuhanje biti još lakše!

Posude od nehrđajućeg čelika

Jedna od najpopularnijih vrsta lonaca su lonci od nehrđajućeg čelika. To su neophodni dodaci za kuhinju koji će vam omogućiti kuhanje i pripremu jela. Karakterizira ih visoka izdržljivost i lakoća čišćenja. Namirnice koje se kuhaju, prže ili peku u takvim loncima ne lijepe se na površinu posude, što osigurava visoku kvalitetu pripremljenih jela i zadovoljstvo članova kućanstva i gostiju.

Većinu lonaca od nehrđajućeg čelika moguće je prati u perilici posuđa. Mogu se koristiti na indukcijskoj ploči ili tradicionalnoj plinskoj peći. Posude od nehrđajućeg čelika jamstvo su kvalitete i zadovoljstva kupaca, zato od srca preporučujemo ove proizvode.

Lonci koje u ponudi ima naša trgovina mogu bit različitih veličina, pa je u opisu određenog proizvoda vrijedno pročitati koja je veličina posude. Većina ponude su pojedinačni lonci s poklopcem, ali vrijedi obratiti pozornost i na atraktivne setove lonaca - lonci uključeni u takav set imaju različite veličine, pa se mogu koristiti za kuhanje različitih jela.

Posude s keramičkim premazom

Jedinstveni lonci s keramičkim premazom sve su popularniji izbor kuhara amatera kao i profesionalnih kuhara. Njihovu popularnost prije svega određuje trajnost ovih proizvoda i činjenica da se tijekom kuhanja hrana praktički ne lijepi za površinu lonca, zahvaljujući čemu je rizik od zagorijevanja hrane stvarno nizak.

Unutarnji keramički premaz štiti lonac i produljuje njegov vijek trajanja, ima izvrsna svojstva raspodjele topline, što kuhanje čini bržim, ekonomičnijim i ugodnijim. Kuhanje u loncima s keramičkim premazom također će zadovoljiti one koji se brinu o vitkoj figuri, jer u njima možete koristiti mnogo manje masti za kuhanje.

Dobri lonci koristit će se ne samo za kuhanje na štednjaku, već će biti korisni i za pečenje i kratkotrajno čuvanje kuhane hrane.

Neprijanjajući premazi idealni za kuhanje

Unutarnji premaz od nehrđajućeg čelika ili plemenitog čelika su jako izdržljivi premazi, ali često uzrokuju probleme tijekom kuhanja, jer se za njih hrana lijepiti. Iz tog razloga vrijedi odabrati proizvode s unutarnjim premazom za koji se hrana ne lijepi - to će osigurati udobnost kuhanja i zaštititi hranu od zagorijevanja.

Vatrostalne posude i pekači

Tradicionalni lonac nije uvijek dobar izbor za pečenje – u slučaju da trebate nešto staviti u prethodno zagrijanu pećnicu, boljima će se pokazati vatrostalne posude ili pekači. Otporne su na visoke temperature i savršeno propuštaju i provode toplinu.

Lonci za kuhanje mlijeka

Jedinstveni lonci za mlijeko su proizvodi koji su izrađeni od posebnih materijala. Praktični unutarnji premaz spriječit će lijepljenje i zagorijevanje mlijeka, što će olakšati njegovo kuhanje. U našoj ponudi dostupni su i lonci sa zviždaljkom, koji upozoravaju na mogućnost da mlijeko iskipi.

Najbolji lonci za vašu kuhinju

U ponudi trgovine Emmezeta pronaći ćete visokokvalitetno posuđe i lonce koji će kuhanje učiniti bržim, ekonomičnijim i ugodnijim. Lonce možete kupiti pojedinačno ili se odlučiti za atraktivan set lonaca. Naši proizvodi su ponuda na dugi niz godina, za cijelu obitelj.

Kada kupujete lonce, obratite pozornost na njihovu veličinu i odaberite one koji odgovaraju vašim potrebama. Dobar lonac bit će pogodan za kuhanje raznih jela, pogodan za pečenje i biti prikladan za kuhanje na pari. Također obratite pažnju na način pranja lonaca - dobro je odabrati one koji se mogu prati u perilici posuđa.

Lonci su često u setu s poklopcem (staklo, aluminij ili sl.), ali postoji mogućnost kupnje samih poklopaca.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!