locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Pribor za jelo

Preporučeno za vas:

Filtrirajte rezultate

                                                                                                                     Pribor za jelo

 

Pribor za jelo je osnovni element svake kuhinjske opreme. I iako mu se svakodnevno ne pridaje previše pažnje, teško bi bilo zamisliti život bez njega. Elegantan pribor za jelo od nehrđajućeg čelika, srebra, plastike, a ponekad i od drveta – samo su neki od proizvoda dostupnih na tržištu. Kako među njima pronaći savršen pribor za jelo? Na što treba obratiti pažnju pri odabiru pribora za jelo? Od kojeg materijala treba biti izrađen funkcionalni i elegantni set? Provjerite prije kupnje!

Od kojih elemenata se sastoje setovi pribora za jelo?

Setovi pribora za jelo su kompletni paketi koji se obično sastoje od 48 ili 60 elemenata. Standardni set je namijenjen za 6, 12 ili 14 osoba.

Koji se elementi mogu naći u setu? To uvelike ovisi o potrebama korisnika. Postoji nekoliko mogućnosti. Klasični set pribora za jelo uključuje: žlice za juhu, vilice i noževe, žličice za kavu i čaj te male vilice za kolače. Veći set uključuje i veće žlice za salatu, žličicu za šećer, vilice za ribu i manje vilice za plodove mora, noževe za ribu i specijalne noževe za predjela npr. za sir, a ponekad i grabilicu za juhe i umake te lopaticu za serviranje kolača.

Pribor za jelo – materijal izrade

Pribor za jelo u setu izrađen je od elegantnih i funkcionalnih materijala koji povećavaju njihovu uporabnu vrijednost. Glavni i najčešći materijal za pribor za jelo je nehrđajući čelik, ali nije to jedina opcija. Oni zahtjevniji mogu pronaći pribor za jelo od srebra visokog sjaja, drva, plastike, pa čak i pribor za jelo od zlata. Proizvodi iz ove skupine mogu biti impresivan poklon i elegantan ukras za božićni stol ili zabavu za posebne prigode.

Treba naglasiti da se pribor za jelo od nehrđajućeg čelika može prati u perilici posuđa. One od plemenitih materijala bolje je prati ručno. Poliranje će im vratiti savršen izgled.

Pribor za jelo na komade

Postoje životne situacije koje nas prisiljavaju da dokupimo neke elemente posuđa. Proizvođači su se pobrinuli da nabava pribora za jelo na komade ne predstavlja problem. U dobrim trgovinama i online trgovinama, kao što je Emmezeta, možete kupiti razne kuhinjske potrepštine, uključujući pojedinačne komade pribora za jelo. Naša ponuda uključuje set žličica, noževa ili vilica. Prodaju se zasebno i u setovima. Trebate li nadopuniti set s nekoliko elemenata ili već postojeći dopuniti za novi stan kako biste pripremili zabavu za više osoba, uspješno možete iskoristiti mogućnost kupnje pojedinačnih elemenata. Možete biti sigurni da će svi naši proizvodi biti dobar izbor i da će vas dugo služiti u izvrsnom stanju.

Set pribora za jelo - savršen poklon za vjenčanje

Pribor za jelo savršena je ideja za vjenčani poklon. Svaki mladi par na pragu novog života dovršava opremanje doma. Drvena škrinja s elegantno raspoređenim priborom za jelo idealan je prijedlog za mlade, ali i ne samo za njih. Upakirani u ukrasnu kutiju bit će elegantan poklon za useljenje ili preseljenje u novi dom.

Upoznajte se s našom ponudom u kojoj smo pripremili brojne proizvode i kuhinjske dodatke za pripremu i konzumaciju jela.

 

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!