locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Ormari

Ormari su sniženi -15% u sklopu akcije Advent u Emmezeti.

Vrijedi samo 6. prosinca 2019. ili do isteka zaliha.

Proizvode na akciji nije moguće rezervirati. Popust nije moguće kumulirati s drugim popustima/akcijama.

Filtrirajte rezultate
Prikaži
po stranici
Sortiraj prema

   Dječji ormari 

   

  Stvaranje ugodnog interijera osigurat će djetetu dobar početak, stoga pri uređenju dječje sobe vodite računa o svakom detalju. Poticajno okruženje za učenje i igru iznimno je važno za razvoj svakog djeteta. Provjerite ponudu dječjih ormara kako bi se djeca u svojoj sobi osjećala ugodno i slobodno!

  Dječji ormari - često postavljana pitanja

  Kakav ormar treba za dječju sobu?

  Namještaj u dječjoj sobi mora biti ergonomičan. Prostrani ormar omogućit će vam da pohranite svu dječju odjeću i sitnice. Kako biste skladno uredili cijeli interijer, vrijedi odabrati set koji se sastoji od: ormara, polica, komode i radnog stola.

   

  Kako postaviti ormar u dječjoj sobi?

  Veliki ormari s kliznim vratima zahtijevaju puno prostora, pa će savršeno mjesto za njih biti dugačak prazan zid bez prozora i vrata. Treba imati na umu da dječji ormar treba pravilno osigurati ili pričvrstiti za zid. Sigurnost u dječjoj sobi je prioritet.

   

  Ormar za dječju sobu - kako znati koji će odgovarati?

  Postoje 3 stvari koje morate imati na umu prilikom takve kupnje, a to su:

  • sigurnost,

  • funkcionalnost,

  • estetika.

   

  Ako ormar koji ste odabrali zadovoljava svaki od ovih aspekata, možete biti sigurni da će to biti najbolji izbor. Srećom, u ovoj kategoriji pronaći ćete savršene ormare za dječje sobe koji zadovoljavaju navedene kriterije. Konstrukcija dječjeg ormara treba biti čvrsta i jaka. U ovom slučaju nema kompromisa jer prilikom postavljanja namještaja u dječju sobu morate biti sigurni da je dobro pričvršćen i da se ne može prevrnuti.

  Najbolje je odabrati model koji će skladno pristajati uz boju zidova u prostoriji.

  Ne zaboravite da će lijepo uređena soba vašem djetetu osigurati dobro raspoloženje, što i je njen smisao. Provjerite ponudu dječjih ormara kako bi se djeca u svojoj sobi osjećala ugodno i slobodno!

  Prijavite se na besplatan newsletter

  kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!