locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Novogodišnja čarolija u Emmezeti - svaki dan novi popusti i nagrade!

Decembar je mesec kada dom odiše slavljem i praznicima, a Emmezeta se pobrinula da bude čaroban! Proslavite praznike uz super nagrade i popuste i igrajte se sa nama svaki dan. I ove godine čeka vas nagradna igra Novogodišnja čarolija.

Svaki dan otkrijte nove popuste i nagrade u periodu od 1.12. do 24.12.2023. Pripremili smo vam 30 poklon iznenađenja uz nagradni fond preko 770.000 dinara.

Nagradna igra „Novogodišnja čarolija“ je veoma jednostavna za učestvovanje. Svakog dana potrebno je da izaberete polje sa brojem koji se poklapa sa aktuelnim datumom i tu ćete pronaći polje za upisivanje podataka čime se kvalifikujete za dnevne i glavne nagrade. Takođe, tu će vas sačekati i super dnevni popust koji važe u svim Emmezeta centrima i webshopu.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da budete član Emmezeta kluba. Ukoliko nemate klub karticu, saznajte ovde kako da je nabavite. Takođe je potrebno da imate bar jednu kupovinu u Emmezeti iz 2023. godine u iznosu jednakom ili većem od 2.000 din. Pravilnik za nagradnu igru pročitajte ovde.

Dnevne nagrade i popusti se otkrivaju od 1.12. do 24.12.2023. Veliko izvlačenje dnevnih i glavnih nagrada je 28.12.2023. Imena dobitnika će biti objavljena na zvaničnom veb-sajtu u roku od 15 dana od dana izvlačenja.

Bogati nagradni fond vam poklanja Emmezeta sa svojim dragim partnerima: Bosch, LG, Haier, Tesla, Gorenje, Philips, Tefal, Styler, Sharp, Vox, WoodWick, Eglo, Leifheit, Mehrzer.

Pridružite se i vi “Novogodišnjoj čaroliji“!

Svaki dan igrajte za super nagrade i povećajte svoju šansu za veliki dobitak.

Svaki dan iskoristite super popuste i opremite ceo dom.

Priključite se 1.12.2023. i zaigrajte ovde.

Srećno!

Želite prvi da saznate sve i dobijate redovna obaveštenja? Ništa lakše, prijavite se na Emmezetin newsletter ovde.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!