locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Tekstil

Filtrirajte rezultate

                                                                                                            Tekstil vrhunske kvalitete

Savršeno odabran tekstil može unutrašnjost kuće učiniti ugodnom. Također ne smijete zaboraviti da uz pomoć raznih deka, jastuka, kao i prekrivača za krevet ili za kauč možete u potpunosti promijeniti uređenje interijera na brz, a jednostavan i neinvazivan način. U ujednačenom interijeru možete dodati boju po vlastitom izboru.

Tekstil u ponudi trgovine Emmezeta, uključujući jastučnice, deke i posteljinu, ugodan je na dodir i svaki interijer čini modernim i elegantnim u isto vrijeme. Što je najvažnije, tekstil u našoj trgovini izrađen je od materijala koji se lako održavaju, tako da može dugo biti u savršenom stanju i ne morate se bojati kada vaše dijete prolije čaj po prekrivaču u dnevnoj sobi ili kada zamažete stolnjak na obiteljskom ručku.

 

Tekstil za elegantne i moderne interijere

Najpopularniji kućni tekstil, uključujući prekrivače za krevet, posteljinu, jastučnice i ukrasne jastuke, kao i deke mogu promijeniti interijer. U tom slučaju ne morate se odlučiti na zamjenu cijelog jastuka, već možete zamijeniti samo jastučnicu – a zahvaljujući tome moguće je postići potpuno novi iznenađujući učinak u odabranoj prostoriji.

Također ne smijete zaboraviti da je svima važno da interijer kuće ili stana izgleda savršeno i impresionira druge. Upravo to možete postići odabirom tekstila iz naše trgovine, tekstila koji spaja elemente elegancije i modernosti.

 

Kakav tekstil za kuću?

Ne zaboravite na kuhinjski tekstil. Krpe i ručnici su proizvodi koji su potrebni u svakom domu. To su također krpe za brisanje, kuhinjski podmetači ili stolnjaci koji bi trebali savršeno odgovarati shemi boja i stilu u prostorijama. Ovakvi dodaci mogu uspješno postati ukras u kuhinji. U našoj ponudi dostupni su različiti uzorci i boje te ih lako možete prilagoditi svojim željama. Štoviše, imaju i nisku cijenu, zahvaljujući kojoj je promjena uređenja interijera kod nas dostupna svima!

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!